Top

Awards

Prijzen gewonnen door de SOLARWATT groep

German Design Award 2020 voor EnergyManager X

De German Design Council (Rat für Formgebung) kent EnergyManager X de German Design Award 2020 toe in de categorie “Excellent Product Design”.

Topmerk PV 2019 – SOLARWATT-modules en -opslag

SOLARWATT werd dit jaar door het EuPD Research Institute bekroond met het Top Brand PV-label voor zijn fotovoltaïsche modules (voor het derde opeenvolgende jaar) en voor zijn MyReserve batterijopslagsysteem!

Dit “kwaliteitsmerk” wordt toegekend aan bedrijven in de zonne-energiesector die de hoogste scores hebben behaald in enquêtes die het instituut heeft gehouden onder tal van installateurs in heel Europa.

German Design Award 2019 voor EasyIn

De German Design Council (Rat für Formgebung) kent de EasyIn-zonnemodule voor dakmontage de German Design Award 2019 toe in de categorie “Excellent product design”.

German Design Award 2018 voor MyReserve

De Duitse Raad voor Design (Rat für Formgebung) heeft MyReserve de “German Innovation Award 2018” toegekend in de categorieën “Business to Consumer Excellence” en “Design Thinking”.

Topmerk PV 2018 – SOLARWATT-modules en -opslag

SOLARWATT is dit jaar door het EuPD Research Institute onderscheiden met het Top Brand PV-label voor zijn fotovoltaïsche modules (voor het tweede opeenvolgende jaar) en voor zijn MyReserve batterijopslagsysteem!

Dit “kwaliteitsmerk” wordt toegekend aan bedrijven in de zonne-energiesector die de hoogste scores hebben behaald in enquêtes die het instituut heeft gehouden onder tal van installateurs in heel Europa.

“We zijn blij dat onze bedrijfsstrategie met deze prijs is beloond. We zullen ons blijven richten op producten van de hoogste kwaliteit”. Detlef Neuhaus, CEO van SOLARWATT.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

EES Award 2015 & 2017

MyReserve batterij opslag twee keer prijswinnaar

Het MyReserve batterijopslagsysteem van SOLARWATT won in 2015 de prestigieuze EES Award en in 2017 opnieuw met de MyReserve Matrix batterij.

De EES Europe is Europa’s leidende vakbeurs voor batterijen en energieopslagsystemen en vindt plaats parallel aan de Intersolar Europe, Europa’s grootste vakbeurs voor de zonne-energie-industrie.

De EES Award wordt jaarlijks uitgereikt voor uitstekende en innovatieve oplossingen in de energieopslagsector.

“We zijn erg trots dat we de jury hebben kunnen overtuigen met ons batterijopslagsysteem. Deze prestigieuze prijs bevestigt dat we een uitstekend product hebben bedacht”, benadrukt Detlef Neuhaus.

Top Brand PV

SOLARWATT GmbH wint award

SOLARWATT werd door het onafhankelijke markt- en opinieonderzoekbureau EuPD Research in 2015 en 2017 onderscheiden als Top Brand PV.

Deze verzegeling wordt uitsluitend toegekend aan bedrijven in de zonne-energie-industrie die topmerken hebben behaald in klant- en installateuronderzoeken uitgevoerd door EuPD-onderzoek. SOLARWATT zonnepanelen worden door installateurs bovengemiddeld gewaardeerd en worden vooral aan anderen aanbevolen.

“Wij zijn verheugd dat wij met dit zegel een bevestiging van onze bedrijfsstrategie hebben ontvangen”, benadrukt Detlef Neuhaus, CEO van SOLARWATT GmbH. “We zullen ons blijven richten op de hoogste productkwaliteit en een buitengewoon goede klantgerichtheid”.

Top Battery Storage System 2016

Het SOLARWATT MyReserve batterijopslagsysteem SOLARWATT MyReserve is het Top Batterijopslagsysteem 2016. Het zegel werd uitgereikt door het tijdschrift Wirtschaftswoche in samenwerking met het Duitse CleanTech Institute (DCTI) en EuPD Research.

152 thuisbatterijopslagsystemen van bekende fabrikanten werden vergeleken in de categorieën winstgevendheid, service en gebruiksvriendelijkheid tijdens de installatie. MyReserve werd in elke categorie bovengemiddeld gewaardeerd.

“Ons innovatieoffensief van de afgelopen jaren werpt zijn vruchten af. We zullen echter niet op onze lauweren rusten – we zullen het systeem blijven ontwikkelen en ook in de toekomst benchmarks zetten in batterijopslagtechnologie”, zegt Detlef Neuhaus.

German Design Award 2016 bijzondere vermelding

MyReserve batterijopslagsysteem en EnergyManager ontvangen prijs

SOLARWATT GmbH ontving twee prijzen op de Duitse Design Awards 2016. Het MyReserve batterijopslagsysteem heeft een prijs gewonnen in de categorie “Energie” en het EnergyManager Portal in de categorie “Interactieve gebruikerservaring”.

De “bijzondere vermelding” beoordeling wordt toegekend voor producten waarvan het ontwerp bijzonder goed uitgevoerde deelaspecten of oplossingen vertoont.

De Duitse Design Award wordt jaarlijks uitgereikt door de Rat für Formgebung met als doel unieke designelementen te ontdekken, te presenteren en te onderscheiden.

Detlef Neuhaus, CEO van SOLARWATT GmbH, zegt:”We zijn verheugd over de prestigieuze prijs voor ons MyReserve batterijopslagsysteem en onze EnergyManager. Het laat zien dat onze producten niet alleen nieuwe technische maatstaven stellen, maar ook totaal indruk maken op het gebied van design.

Sächsischer Staatspreis für Design 2014 (Saxonian staatsprijs voor design 2014)

EnergyManager wint prijs

De  SOLARWATT EnergyManager won de Saksische State Award for Design 2014 in de categorie “Apps – mobile new media”. De EnergyManager is de gebruikersvriendelijke bedieningsinterface van de SOLARWATT en maakt het mogelijk de energiestromen in een huishouden te bewaken en te optimaliseren.

De Saksische staatsprijs voor design wordt om de twee jaar uitgereikt en dient als belangrijke bouwsteen voor de sponsoring van middelgrote ondernemingen in de Vrijstaat Saksen.

“Bij de ontwikkeling van de software hebben we altijd rekening gehouden met de eindgebruiker – de beschikbare applicaties zijn bedoeld om eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Natuurlijk is het fantastisch dat we nu de Saksische staatsprijs voor de implementatie van onze software hebben gewonnen”, zegt Detlef Neuhaus.