Top

Waarom SOLARWATT?

SOLARWATT is een pionier in de solar industrie en levert volledige systemen bestaande uit kwaliteitsproducten die allemaal vervaardigd werden in Duitsland. Het is ons doel om intelligente systemen te leveren die u onafhankelijk maken en u in staat stellen om uw gratis zonne-energie te produceren, op te slaan en te beheren.

SOLARWATT staat synoniem voor innovatieve, kwalitatieve, premium zonnepanelen

Duitse kwaliteit

Zelfs nadat SOLARWATT’s internationale portfolio blijft groeien, worden onze producten nog steeds geproduceerd in Duitsland om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Innovatieve producten

Het is SOLARWATT’s doel om producten te ontwikkelen die de behoeften van klanten op de best mogelijke manier vervullen. We houden hierbij rekening met toekomstige ontwikkelingen en zorgen ervoor dat onze innovatieve producten in de toekomst ook nuttig zijn.

Persoonlijke zakelijke relaties

Een basis principe van SOLARWATT’s solide en duurzame werk zijn persoonlijke zakelijke relaties.

Veelzijdige procucten

SOLARWATT ontwikkelt producten voor de meest diverse toepassingen in huishoudens en de energievoorzieningssector – waarbij uw behoeften altijd primeren.

Vele jaren ervaring

Als één van de pioniers in de solar branche kan SOLARWATT terugkijken op meer dan 25 jaar ervaring.

State-of-the-art zonnepanelen productie

SOLARWATT heeft één van meest moderne en innovatiefste fabrieken in Europa.

De SOLARWATT garanties

Met SOLARWATT kunt u rekenen op uitgebreide bescherming voor uw zonne-energie systeem – dat is een garantie.

Meer leren

Bedrijfsportret

SOLARWATT is één van de pioniers in de zonne-industrie en is een bedrijf dat erin slaagde om een nieuwe marktpositie in te nemen na een succesvolle herstructurering in 2012. Het in Dresden gebaseerde moederbedrijf heeft gereageerd op de veranderingen in de zonnemarkt door zich volledig terug te trekken van de massamarkt voor zonnepanelen. SOLARWATT biedt nu volledige PV pakketten aan voor gedecentraliseerde stroomvoorziening voor residentiële klanten en kleine bedrijven. Mr. Stefan Quandt, die al in het bedrijf betrokken sinds 1998, is eigenaar van de meerderheid van de aandelen sinds 2013. Toenemende complexiteit in het veld van energie-efficiëntie en netwerken van verschillende energiebronnen creëren een aanhoudende behoefte voor nieuwe oplossingen. Daarvoor heeft SOLARWATT de SOLARWATT Energy Manager ontworpen. In juni 2015 stelde SOLARWATT zijn revolutionaire My Reserve opslagbatterij voor aan het publiek op Intersolar Europe. MyReserve is een thuisbatterij van de jongste generatie: het is gebaseerd op lithium-ion-technologie in combinatie met baanbrekende ontwikkelingen in de vermogenselektronica.. SOLARWATT  biedt ook de SOLARWATT 60M module aan met een vermogen 315watt piek (Wp) welke sinds februari 2016 is uitgevoerd als glas-glas zonnepaneel. Daarmee levert SOLARWATT complete energiesystemen voor woningen met componenten van de hoogste kwaliteit, langste levensduur en laagste milieubelasting, allemaal uit eigen fabriek.