Top

MyReserve 500

Het krachtige opslagsysteem van SOLARWATT

Tot korte tijd geleden waren thuisbatterij te duur en niet winstgevend. Het MyReserve 500 opslagsysteem van SOLARWATT is de eerste betaalbare thuisbatterij. Het is eindelijk de moeite waard om zonne-energie op te slaan en te consumeren – dankzij MyReserve:

  • Kunt u zonne-energie gebruiken wanneer u die nodig heeft;
  • Kunt u uw interne consumptie aanzienlijk laten stijgen;
  • Heeft u meer onafhankelijkheid;
  • Ziet u uw elektriciteitsrekening zichtbaar dalen;
  • De energie revolutie is nu! Doet u mee?

Het moderne design in hoogglanzende look met plaatsbesparende muurinstallatie maken van MyReserve een blikvanger en onderstreept dat het een trendsettend, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk thuisbatterijis. MyReserve ontving de German Design Award 2016 omwille van zijn uitstekende ontwerp en kwaliteit. Dit was niet de eerste prijs die het systeem kreeg,  het ontving ook de Intersolar Europe 2015 EES Award voor uitstekende en innovatieve oplossing voor energieopslag.

Uitstekende systeemefficiëntie

Met uitstekende batterijefficiëntie van 99,2% en systeemefficiëntie van 96% aan het beste punt en 93% in de volledige cyclus, bereikt MyReserve de beste efficiëntie in zijn categorie. Hitteverlies is ook bijna volledig uitgesloten en de batterij hoeft niet gekoeld te worden.

Gecertificeerde veiligheid

De MyReserve 500 voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften voor lithium-ion thuisbatterijen. Het werd ook gekwalificeerd door de meest erkende Duitse veiligheid- en normalisatie-instituten: TÜV en CETECOM.

Plug & Play installatie

De installatie van de MyReserve 500 neemt ook niet veel tijd in beslag. De installatie kan worden uitgevoerd door één persoon – dankzij de modulaire structuur en het feit dat elke module maar 25 kg weegt.

10-jarige vermogensgarantie

U ontvangt een 10-jarige vermogensgarantie voor uw MyReserve. Dit garandeert u 80% van het nominale vermogen na 10 jaar of nadat 4100 volledige cyclussen bereikt werden.

Information & Service

GLAS-GLAS ZONNEPANELEN

Betrouwbaar. Onverwoestbaar. Duurzaam. Glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT.

Lees meer

GARANTIES

De producten van SOLARWATT onderscheiden zich door premium kwaliteit, bijgestaan door de beste productgaranties in de wereld.

Lees meer

MYRESERVE MATRIX

Neem een kijkje in de toekomst van de thuisbatterijen. De MyReserve Matrix is het eerste volledig modulaire accusysteem ter wereld, met toepassingen voor eengezinswoningen tot industrieel gebruik.

Lees Meer